Uitvaartverzorging

De uitvaart

Sinds 2015 heb ik de mogelijkheid gekregen vele families te begeleiden bij het afscheid van hun dierbaren.Een periode waarin het belangrijk is de goede keuzes te maken, samen met de nabestaanden te bespreken hoe de plechtigheid de beste vorm krijgt.

Prachtig, Annette! Ik zal nooit vergeten hoe jij er voor mij was toen mijn vader plotseling overleed.

Het "ontzorgen" van u, want er moet zoveel geregeld worden. Als uitvaartverzorger is het voor mij belangrijk te bespreken en in te schatten waar uw wensen naar uitgaan. Geholpen door veel ervaring is het voor mij altijd een eer om dit afscheid te mogen begeleiden.

Het verzorgen van de uitvaart is in samenwerking met een gerenommeerde uitvaartverzorger in het Gooi en Omstreken. Onder andere de administratieve afhandeling van de uitvaart vindt door hen plaats.

Ik zal de familie begeleiden in de dagen tot en met de uitvaart. Het is belangrijk voor de familie dat er één contactpersoon is, degene die direct na overlijden ter plaatse is en tot en met de uitvaart uw steun en toeverlaat is.  De persoon die te allen tijde bereikbaar is bijvoorbeeld voor advies en het beantwoorden van vragen.